Oversættelse

Vi oversætter jeres tekster!

En undersøgelse viser, at netbrugere udviser en udbredt tendens til at klikke bort fra hjemmesider med stavefejl og dårlige oversættelser. Det burde derfor være en højt prioriteret arbejdsopgave for selv mindre firmaer at få tekster rettet til eller oversat. Især forsideteksten er her vigtig, da den er det første indtryk, mange møder.

Ofte har virksomhederne dog ikke kompetencerne internt, eller der mangler budget til at få gjort noget ved tingene. Det, mener vi, er ærgerligt, hvorfor Artikel-tjenesten altid kører med fair priser i den lavere ende inden for oversættelse. Så kan alle nemlig få en mulighed for at være med.

Vores dygtige oversættere dækker pt. følgende områder inden for oversættelser:

Dansk-norsk
Dansk-svensk
Dansk-spansk
Dansk-engelsk

Norsk og svensk oversættelse

Artikel-tjenesten har leveret oversættelser igennem flere år og skriver også gerne de udenlandske tekster fra bunden, hvis det skal være. Vi får løbende forespørgsler fra eksisterende tekstkunder, som f.eks. sælger deres varer i hele Skandinavien via nettet, men aldrig har fået oversat hjemmesiden til svensk eller norsk.

Oversættelse inden for rejsebranchen og kataloger for trykkerier er eksempelvis nogle af de arbejdsopgaver, som vi har udført inden for svensk oversættelse.

I er velkommen til at henvende jer med en uforpligtende forespørgsel og vedhæft gerne et dansk teksteksempel at kigge på, så vi bedre kan finde en relevant oversætter til formålet.

Engelsk oversættelse

Mange danske virksomheder tager på messe i udlandet for at vise produkter frem, men har måske ikke styr på printmaterialerne eller den engelsksprogede landing page før afgang.

Vi har også erfaring med at hjælpe med engelske oversættelser, så modtagerne forstår budskabet korrekt. Der vil f.eks. være en forskel på, om man henvender sig til en amerikaner eller en brite med sit engelske materiale – jargonen og fremstillingen skal derfor virke tilpasset, så kommunikationen ikke går tabt, og pengene til messen eller bannerreklamerne er spildt.

Henvend dig nu til Artikel-tjenesten.

de giro eksempel på oversættelse

Den hollandske aktieplatform De Giro gik i 2015 på det danske marked med en hjemmeside fyldt med ukorrekt sprog og dårlige formuleringer. Hvem sagde oversættelse med Google Translate?