SEO-tekster

Man kan altid spørge sig selv om, hvad en SEO-tekst egentlig er for en størrelse, og hvad SEO-tekster generelt kan gavne for en given hjemmeside eller webshop.

Søgemaskineoptimering eller SEO (Search Engine Optimization på engelsk) handler om at få et givent ord eller en sætning højere op i en søgemaskines resultatliste. Og det er her, du kan få gavn af at anvende SEO-tekster. Teksterne kan anvendes på selve hjemmesiden, der skal højere op, eller handle om et emne, hjemmesiden skal findes på – men optræde på eksterne sites, f.eks. videnblog.

Tekster med SEO-effekt

Det kunne f.eks. være et blog-indlæg til en brancheblog, hvorfra der linkes til din nye webshop med kaffemaskiner. Eller måske en tekst udformet af Artikel-tjenesten, som lægges på et site med målbar SEO-effekt. Vores tekster er billige målt ud fra dansk standard, men vi bestræber os altid på at holde dem relevante og i en vis længde, så Googles robot, som indekserer hjemmesider, tager dem seriøst.

Og vi prøver samtidig at skrive tingene, så det ikke bliver volapyk, men menneskesprog alle forstår. Du kan se priser for vores SEO-tekster, som kunden selv er ansvarlig for at lægge ud, i dette pris-link. Hvis du hellere vil have os til at skrive tingene og lægge dem ud på eksterne sider, der kan give effekt i søgemaskiner, så læs mere om emnet linkbuilding.

SEO tekster har en beviselig effekt i søgemaskiner. Mange eksperter har travlt med at skrive kloge blogs omkring emnet, men faktum er, at der ikke er så meget at diskutere. Tekster med indbyggede links, fremhævninger i fonte, kodebidder (tags) osv. er kommet for at blive, da robotter kigger disse ting igennem for at udmåle, hvem der skal ligge øverst. Og det er her, vi gerne hjælper det danske erhvervsliv på vej.

Hvilke firmaer bruger SEO?

Artikel-tjenesten har eksempelvis håndteret kunder inden for følgende segmenter siden etableringen i 2012, og udvider ofte med nye segmenter:

– Danske webshops
– Børsnoterede webportaler
– Større webbureauer
– Mindre webbureauer
– Div. reklamebureauer
Affiliate-netværk

Fælles for dem alle er, at de gerne vil opnå mere synlighed for pengene, end hvad Googles stadig dyrere Adwords-annoncer kan levere. Eller at man kombinerer sig frem mod målet. Mange vælger at skyde med spredehagl for at dække samtlige relevante søgenicher inden for en given branche, men mindre kan også gøre det, alt efter hvilket effekt som ønskes.

Uanset om I søger at agere defensiv og lukke nicher af for konkurrenter eller være i offensiven, hvor der er konkurrence, kan SEO-tekst være et billigt marketingmiddel med udmærket effekt. Send en spørgemail med din idé, før vi påbegynder et evt. samarbejde om tekster.

seo-tekster og artikler