Referencer

Artikel-tjenesten leverede alene i sit første leveår over 1.500 artikler. Vi anvendes især som underleverandør af webbureauer eller onlineafdelinger, der bestiller SEO-tekster eller oversættelser af hjemmesidetekster i pakker, men også bl.a. webshops er hyppigt kunder.

Udtalelser fra et par af vores glade og tilfredse kunder:

Claus Werring, Werring Smykker
“Vi har brugt Artikel-tjenesten til udarbejdelse af mange artikler inden for mange forskellige områder, og har altid været yderst tilfreds med den service de har leveret. De leverer artikler i høj kvalitet, såvel indholdsmæssigt som grammatisk og til en yderst konkurrencedygtig pris. Mange øvrige leverandører har enten en for høj pris, for ringe kvalitet af artikler eller manglende gennemskuelig i prissætningen.
Vi kan varmt anbefale Artikel-tjenesten som leverandør.”


Connie Nielsen, www.farmorsoutlet.dk

100% tilfredshed hos FarmorsOutlet.dk 
“Min oplevelse med Artikel-tjenesten har været rigtig god. De er dygtige til at skrive tekster, der passer til siderne, har en hurtig levering og er nemme at snakke med. De har en hurtig svartid – har været 100 % tilfreds.”


Claus Weiland, Liquid Juice Co.

Glimrende oversættelser til svensk
“Artikel-Tjenesten påtog sig opgaven inden for svensk oversættelse, selvom den kun var af mindre karakter. Det blev klaret glimrende, og prisen var yderst fornuftig. De kan varmt anbefales!”


Webtekster til tiden
“Jeg har brugt Artikel-tjenesten til at levere flere forskellige artikler om mode og trends til mine websites. Artiklerne fra Artikel-tjenesten har en meget høj kvalitet, de er velskrevne, godt researchede – og så bliver de leveret til tiden! I forhold til andre lignende tjenester leverer Artikel-tjenesten en service og et produkt hvor kvaliteten er i top og prisen er i bund. Jeg kan derfor kun give Artikel-tjenesten mine varmeste anbefalinger.”
Thomas Krogh, Me2U


Seo-artikler med hurtig levering
“Vi har brugt Artikel-tjenesten til vores SEO-artikler og kan varmt anbefale dem. De er super kreative og teksterne er unikke, samt hurtig leveringstid. Giver hermed 6 ud af 6 Stjerner.”
Andreas Petersen, Seo-optimeringen.dk