Linkbuilding

Linkbuilding er den sværeste disciplin inden for søgemaskineoptimering. Inden for linkbuilding handler det om at tilføre en given hjemmeside links af relevant og god kvalitet, ikke nødvendigvis mange links – men dem der skal til for at opnå et givent resultat.

Under prisafsnittet på vores side kan du finde priserne for SEO-tekst. Der er tale om billige tekster, som typisk leveres i større pakker til webshops eller en ny hjemmeside, som skal højere op på Google.dk. Kunden lægger så selv disse tekster ud for at opnå effekt, men Artikel-tjenesten ordner også gerne denne del af arbejdet for jer!

Tekst og kvalitets-links

Vi arbejder ikke med spamming eller robot-genererede links, men ordner denne service manuelt via danske kvalitetshjemmesider ejet af PR-bureauet Supra Media og dette firmas samarbejdspartnere.

Du kan altid købe en mindre linkbuilding-pakke for at udmåle effekten til en start eller forhøre dig om vores abonnementsordning, hvor din hjemmeside eller webshop OGSÅ opdateres onsite (via sidens CMS) for endnu større effekt.

Du kan altid kontakte os på nedenstående mail for at få uforpligtende rådgivning om din side og de eventuelle muligheder og priser inden for linkbuilding:

kontakt@artikel-tjenesten.dk